top of page
Search
  • Writer's pictureSynnøve Virkesdal

Ny nettside

Updated: Apr 27, 2020
Plutselig stengte landet i mars og alt ble nytt og skremmende. Jeg reagerte med å bli veldig ekstrovert og fikk et stort behov for å kommunisere med å ringe, melde, Skype og jammen begynte å bruke Facebook mer aktivt for første gang. Jeg ville så gjerne prøve å bidra til å holde motet oppe der jeg kunne. Så da jeg ble oppfordret til å lese inn dikt og legge ut på nett, gjorde jeg det. (Selv om jeg mildt sagt hater å se meg selv på film. «Hvem er den gamle, alvorlige damen der?» tenker jeg når jeg ser det.)

For en som jobber hjemme og finner alt i sitt eget hode, er det jo i utgangspunktet ikke så farlig å måtte være mer hjemme. Og vi er så heldige at vi har hus nok til at tre mennesker ikke trenger trø oppå hverandre. Og hage, som vi er ute i hele tiden, og kan hilse på naboene på forskriftsmessig avstand over hekken. Vi kan gå tur og være i båt og har plass rundt oss, og til og med penger på konto selv om mannen er permittert. Vi har det veldig godt. Jeg kan lukke meg inne i min egen verden og skrive på romanen med musikk på høyttaleren og ha det fint en time eller to. Og det funker. - Helt til skrive-økten er over og tilstanden vi er i slår meg i magen… Det er mange jeg er bekymret for, og jeg reagerer med rastløshet og behov for å gjøre noe, uten å helt få til det jeg vil gjøre siden vi kan møtes. Heldigvis er det vår og lett å være ute.

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle laget en ny hjemmeside. Bloggen min en gammel og altfor enkel. Og nett-butikken tungvint og selger dårlig. Så når jeg nå fikk så altfor mye ledig tid og alt ble avlyst, har jeg brukt litt av all den ledige tiden til å lage meg denne nye hjemmesiden. Jeg gikk i gang sammen med en venninne, gjennom starten med å finne en bra side i jungelen av alternativ, kjøpt domene og gått i gang. Det var mye arbeid, tok tid og jeg trengte hjelp innimellom, men fikk det til og er stolt av det. Her er den nye siden! Jeg liker den godt, her er mer plass til å fortelle hva jeg gjør, skriver og lager. Nettbutikken er her, sammen med skrive(b)loggen som skal fortsetter her. Historien til de ti første årene som aktivt skrivende blir liggende på: http://synneskriv.blogspot.com/ Og tanken er at denne siden skal være levende, men stadig nye input, sånn at det kan være verd å besøke den jevnlig.
Bilder fra en utstilling i Forsand kyrkje påsken 2016.

69 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


norunn
norunn
Apr 22, 2020

Vakkert: Urgammelt og fylt av støvete visdom =)

Like
bottom of page