top of page
Search
  • Writer's pictureSynnøve Virkesdal

GIS BORT
Jeg har vært hos forlaget og hentet restopplaget av Vadested fra 2017 nå. Fikk kjøpt det billig og har altså bestemt meg for å gi bort! Vil du ha en eller flere diktbøker til deg selv eller til å gi videre, sender du meg bare en melding med adresse og hvor mange du vil ha.


Boken kan du hente på Tau eller vippse meg for porto, så sender jeg den i posten. Telefonnummer og VIPPS er 93625771. Og det følger selvfølgelig er hjemmelaget bokmerke med boken :-)


Så er det høstferie og den vil jeg bruke til å skrive hver dag. Håpet er å komme inn i romanen jeg holder på med og bli der flere dager i strekk. Men gravemaskinen som holder på å skifte kommunenes kloakkledning i hagen vår, skal visst komme rett utenfor vinduet til skriverommet mitt i løpet av uken. Da er planen å rømme til min snille venninne Flurina`s loftstue, mens hun og familien er på ferie. Hva skulle man gjort uten venner?!

57 views1 comment

Recent Posts

See All

Skogen

1 Comment


Hildegunn Rødset
Hildegunn Rødset
Oct 10, 2022

Eg er veldig nysgjerrig på å få lese den boka, så eg blir kjempeglad om eg får eit eksemplar! I tillegg vil eg gjerne kjøpe bøkene "Motet til å vera" og "Horisont" til kr 100,- pr stk. Skal vippse deg så snart eg får vite kva du skal ha for porto. Mvh Hildegunn Rødset

Like
bottom of page