top of page
Search
  • Writer's pictureSynnøve Virkesdal

Å føre logg

Jeg skriver på noe langt for tiden. Kanskje blir det en roman ut av det en gang, og inne i et sånt skrive-driv er det godt å være. Men det er lite å melde i (b)loggen og langt mellom innleggene nå, merker jeg. At jeg har brukt dagevis til å skrive om på et kort kapittel, er liksom ikke noe å skryte av. Og sånn er forfatter-livet: Veldig usynlig og veldig skjult. Jeg sitter her og skriver på ting ingen leser. Helt til det kanskje blir en bok ut av de mengdene av tekst som er skrevet. Da blir alt arbeidet plutselig veldig synlig og hektisk en stund. Så blir det usynlig igjen, fordi det kommer så mange nye bøker ut hele tiden og min egen forsvinner bak i køen. Det er lenge siden jeg gav ut noe nå, lenge siden noen av alt arbeidet ble synlig. Men denne uken på jobb var det en jente som lånte boken min "Ni kvinneliv", fordi vi oppdaget at en av de ni kvinnene i boken var oldemoren hennes. Jeg intervjuet de godt voksne kvinnene om livene deres i 2009, og det gikk opp for meg at det er en liten evighet siden, for jenten som lånte boken på biblioteket var ikke født enda da!


Men dette med at det er så usynlig å skrive gjør at jeg trenger denne (b)loggen. Både for å selv se hva jeg egentlig jobber med og fordi det er godt å vite at noen leser den. Men nå får jeg hjelp til å gjøre om på hele denne nettsiden. Den nye siden får ikke nettbutikk med betalingsløsning som nå, for jeg selger for lite til at det lønner seg. Jeg satser på at det funker med Vipps eller nettbank for de som handler hos meg i fremtiden. Men det betyr altså at nå er det snart siste sjanse til å kjøpe noe i den fine butikken mens den enda er der. Og når den nye siden er på plass kommer jeg til å be dere som følger den om å bli med videre, og det håper jeg dere blir!
46 views0 comments

Recent Posts

See All

Skogen

Comments


bottom of page